Parteneriat cu noi

 

Easy Tax Store este o agenție ai cărei angajați, prin angajamentul și atitudinea lor profesională față de clienți, le-au permis să devină o agenție recunoscută și de renume în regiune și Europa.

Scopul nostru este ca clienții noștri, asociații de afaceri și mediul larg să ne vadă ca un partener stabil și de încredere.

Cooperarea pe termen lung cu multe agenții Work and Travel, sponsori de vize, recrutori, portaluri online, freelanceri și mulți alții ne-a ajutat să ne consolidăm poziția pe piață și să creăm un nume care a devenit sinonim cu afaceri sigure și de calitate.

Ne străduim să ne direcționăm afacerile în conformitate cu cerințele clienților noștri, respectând în același timp reglementările legale relevante, iar cât reuțim în acest lucru poate fi cel mai bine confirmat de numeroșii noștri asociați din Europa și SUA.

Suntem interesați să cooperăm cu fiecare companie și persoană care are clienți care lucrează în SUA sau Germania și care au nevoie de ajutor pentru procesarea tuturor tipurilor de creanțe fiscale.

Dacă doriți să vă completați serviciul și să le permiteți clienților să obțină totul într-un singur loc, vă invităm să vă alăturați rețelei noastre extinse de asociați.

 Vă oferim:

  • Calitate și eficiență
  • Comision pentru fiecare client
  • Posibilitatea de a face publicitate unui serviciu de rambursare a taxelor în biroul dumneavoastră sau pe un site web.

Dacă sunteți interesat și doriți mai multe informații despre o posibilă cooperare, contactați-ne.

 

"*" indicates required fields